No posts found in selected forum category.  
1 trenutno online | 127,067 posjeta | 3 posjeta danas | 835 Članaka

Najčitaniji članci
Najnoviji članci
>20. The Last Man (Posljednji čovjek)
>19. The Kindred, Part 2 (Srodstvo, 2. Dio)
>18. The Kindred, Part 1 (Srodstvo, 1. dio)
>17. Midway
>15. Outcast (Prognanik)

Otkazan Universe
Autor : Miroslav | Datum : 17 Dec 2010 | Verzija za ispis
Nakon samo dvije sezone emitiranja misija međuzvjezdanog broda Destiny prerano je došla kraju. Navedenu je vijest objavio Craig Engler sa SyFy Channela, a putem svog Twitter računa.

"SyFy će završiti sa emtiranjem svoje akcijsko-pustolovne serije Stargate: Universe nakon što se serija vrati na male ekrane sa posljednjih deset epizoda svoje druge sezone u proljeće 2011. SyFy priprema nekoliko novih projekata za 2011., uključivo premijeru serije Being Human 17. siječnja, nedavno odobrene dramske serije Alphas, kao i željno iščekivanog Battlestar prequel filma, Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Warehouse 13, Eureka i Haven će se također vratiti sa novim sezonama slijedeće godine", otkrio je Engler.

Pritom je zanimljivo napomenuti kako je glumačka ekipa o ukidanju serije saznala na issti način kao i ostali gledatelji, putem navedenog Twitter priopćenja. Navedena činjenica očito govori u prilog tvrdnji kako su i čelnici SyFya shvatili da Universe nema budućnost, a što se potvrdilo kroz veliko osipanje broja gledatelja iz epizode u epizodu, nezapamćeno u četranestogodišnjem ciklusu emitiranja serijala iz franšize.

Nažalost, na ovaj se način potvrdilo kako su producenti ozbiljno pogriješili pokušavajući snimati Stargate serijal koji nisu krasile osobine svojesvene za franšizu, nego iznimno neuspješni pokušaji približavanja Battlestar Galactici. Ipak, za nadajmo se kako će priča biti završena barem u obliku nekakvog TV filma.

Izvor: GateWorld
Pogledajte trailer za drugu sezonu Stargate Universe
Autor : bpol | Datum : 2 Aug 2010 | Verzija za ispis
Syfy kanal otkriva novi trailer za drugu sezonu Stargate Universe.
No imajte na umu da ovo što ćete vidjeti neke scene sadrže spojlere.

Datum premijere druge sezone SGU: 29. Rujan
Autor : bpol | Datum : 2 Aug 2010 | Verzija za ispis
Stargate Universe se vraća sa drugom sezonom u utorak, 28. Rujna 2010, na Syfy kanalu.
Datum prikazivanja najavio je izvršni producent Joseph Mallozzi prošli tjedan na svom blogu.
Serija se vraća epizodom "Intervention" koja se nastavlja na kraj prve sezone.

Sancturay Amande Tapping također će doživjeti premijeru treće sezone istog datuma. Iako vrijeme prikazivanja u večernjim satima nije obijavljeno, može se očekivati da će zadržati svoje stare termine. SGU u 9, a Sanctuary u 10 sati.

Međutim, dok smo se nadali da će Caprica biti emitirana na jesen, Syfy je odlučio da će ipak drugi dio prve sezone emitirati u Siječnju, točno godinu dana nakon prikazivanja prve sezone.

Napisala: Yanna
Izvor: GateWorld
Promo za drugi dio prve sezone SGU
Autor : bpol | Datum : 22 Mar 2010 | Verzija za ispis
Trećeg SG-1 filma možda neće biti
Autor : bpol | Datum : 10 Feb 2010 | Verzija za ispis
Dugo očekivani treći Stargate SG-1 film možda nikada ne ugleda svijetlo dana, rekao je Michael Shanks (Daniel Jackson) u interviewu za SciFi Wire.

"Zbog vremena koje je prošlo od zadnjeg SG-1 filma, sumnjam da će uopće biti snimljen još jedan DVD film. Možda se poglavlje SG-1 zatvara."

"Mislim da svi odlaze nekud dalje, također nova serija Stargate Universe je dobro krenula pa se svi fokusiraju na tu seriju. Zato ideja SG-1 filma pada u drugi plan, što na žalost nije baš dobro s obzirom da se u novom filmu planirao veliki povratak Jacka O'Neilla (Richard Dean Anderson). Ali znate kako se kaže, posao je posao," nastavlja Shanks.

Ali to ne znači da fanovi neće vidjeti Daniela Jacksona ili Jacka O'Neilla. Obojica će se pojaviti u svojim ulogama u seriji Stargate Universe u prvoj sezoni.

Dok se Anderson pojavljuje u svojoj staroj roli, druga članica SG-1 tima Amanda Tapping je zauzeta glumom i produciranjem serije Sanctuary (snimiti će se 20 nastavaka treće sezone).

Scenarij za treći SG-1 film naslova Stargate: Revolution, kao i scenarij za Stargate Atlantis film već je napisan. Iako su se producenti nadali da će projekt krenuti ove jeseni, MGM je zbog financijskih problema zaustavio produkciju pa će projekt morati malo pričekati.

Sanks ne gubi nadu i na kraju kaže; "Nikada ne recite nikada, uvijek postoji mogućnost."

Napisala: Yanna
Izvor: GateWord
Jason Momoa kao Conan Barbarin
Autor : bpol | Datum : 24 Jan 2010 | Verzija za ispis
Uvijek je lijepo znati da glumac kojeg poznajemo i volimo kreće u nove, bolje i veće projekte. Glumac Jason Momoa poznat po ulozi Ronona Dexa u Stargate Atlantisu uskoro će biti poznat i po ulozi Conana Barbarina. Prošli tjedan njegovo ime je pridodano popisu za glavnu ulogu u ovom remejku.

Citirajući nepoznati izvor, Hollywood Daily će obijaviti da je Momoa službeno postao dio glumačke postave u filmu Conan Barbarin pod redateljskom palicom Marcusa Nispela. Havajčanin i prijašnji model biti će poznat kao drugi glumac koji je utjelovio Conana na velikom platnu. Prije njega tu ulogu je odigrao poznati Arnold Schwarzenegger, koji se tom ulogom proslavio.

Govorka se da se biralo između Moamoe i glumca Kellena Lutza (Twilight), ali Momoa je očigledno pridobio redatelja Marcusa Nispela koji mu je dopustio da snimi nekoliko scena vitlajući velikim mačem (na takvo nešto fanovi Stargatea su bili naviknuti). Produkcija filma će početi 15. ožujka, a snimanje će se odvijati u Bugarskoj.

Napisala: Yanna
Izvor: GateWorld
Treći SG-1 film zove se Stargate: Revolution
Autor : -fallen-one- | Datum : 17 Nov 2009 | Verzija za ispis
Otkriven je radni naslov idućeg Staragte SG-1 filma. Stargate: Revolution će ponovno ujediniti ekipu ove dugotrajne serije, uključujući Richarda Deana Andersona objavio je na svom blogu scenarist i producent Stargatea, Joseph Mallozzi.

Revolution će biti treći DVD film za SG-1 ekipu - ako se ikada snimi. Nakon što je produkcija dobila zeleno svjetlo prošlo proljeće, MGM je stavio cijeli projekt na čekanje zajedno sa Atlantis filmom, Stargate: Extinction.

Namjera nam je bila snimiti jedan ili oba filma ovu jesen, s time da bi SG-1 film imao prioritet. No nastavak ekonomske krize i dalje spriječava MGM da se obveže na to.

Scenarij za SG-1 film su napisali Brad Wright i Carl Binder, trenutno izvršni producenti na Stargate Universeu. Priča bi se trebala odvijati između Continuuma i Stargate Universea. Wright je na ovogodišnjoj Stargate konvenciji u Vancouveru rekao fanovima da je imao ideju o priči koja se bavi O'Neillom. "I svakako ne samo njegovim likom. To je Stargate priča koja vraća O'Neilla na velika vrata."

Izvor: GateWorld
1 2 3 ... 48 49 50 >