Trećeg SG-1 filma možda neće biti

Dugo očekivani treći Stargate SG-1 film možda nikada ne ugleda svijetlo dana, rekao je Michael Shanks (Daniel Jackson) u interviewu za SciFi Wire.

"Zbog vremena koje je prošlo od zadnjeg SG-1 filma, sumnjam da će uopće biti snimljen još jedan DVD film. Možda se poglavlje SG-1 zatvara."

"Mislim da svi odlaze nekud dalje, također nova serija Stargate Universe je dobro krenula pa se svi fokusiraju na tu seriju. Zato ideja SG-1 filma pada u drugi plan, što na žalost nije baš dobro s obzirom da se u novom filmu planirao veliki povratak Jacka O'Neilla (Richard Dean Anderson). Ali znate kako se kaže, posao je posao," nastavlja Shanks.

Ali to ne znači da fanovi neće vidjeti Daniela Jacksona ili Jacka O'Neilla. Obojica će se pojaviti u svojim ulogama u seriji Stargate Universe u prvoj sezoni.

Dok se Anderson pojavljuje u svojoj staroj roli, druga članica SG-1 tima Amanda Tapping je zauzeta glumom i produciranjem serije Sanctuary (snimiti će se 20 nastavaka treće sezone).

Scenarij za treći SG-1 film naslova Stargate: Revolution, kao i scenarij za Stargate Atlantis film već je napisan. Iako su se producenti nadali da će projekt krenuti ove jeseni, MGM je zbog financijskih problema zaustavio produkciju pa će projekt morati malo pričekati.

Sanks ne gubi nadu i na kraju kaže; "Nikada ne recite nikada, uvijek postoji mogućnost."

Napisala: Yanna
Izvor: GateWord ( http://www.gateworld.net/news/2010/02/shanks-another-sg-1-movie-may-not-happen/ )URL for news «Trećeg SG-1 filma možda neće biti»   -
«Crogate»   -