No posts found in selected forum category.  
1 trenutno online | 126,763 posjeta | 1 posjeta danas | 835 Članaka

Najčitaniji članci
Najnoviji članci
>05. Travelers (Putnici)
>04. Doppelganger
>03. Reunion (Ponovni sastanak)
>02. Lifeline (Linija života)
>01. Adrift (Plutajući)

Otkriven naslov Atlantis filma
Autor : Miroslav | Datum : 18 May 2009 | Verzija za ispis
Izvršni producent Joseph Mallozzi prekjučer je otkrio naslov najavljenog Atlantis filma, ni manje ni više nego na Twitter stranici vlastitog psa. Naime, film će nositi naslov Stargate: Extinction.

Ipak, valja podsjetiti kako je riječ o radnom naslovu filma, scenarij kojega potpisuju Mallozzi i Paul Mullie. Prije negoli je otkrio naslov filma, Mallozzi je tijekom proteklog tjedna na svome blogu izjavio kako je scenarij dovršen.

Navedeni naslov u suglasju je s onima Stargate SG-1 filmova - Stargate: The Ark of Truth i Stargate: Continuum - iako je moguće kako će studio u naslov dodati i "Atlantis", a kako bi se navedeni film razlikovao od SG-1 filmova.

"Riječ je o radnom naslovu, no sviđa mi se jer je A) u skladu s pričom, b) dinamičan je i najvažnije, c) nije Dark Gambit [igra, op.p.]", rekao je Mallozzi.

Izvor: GateWorld
Remasterirani pilot Children of the Gods stiže 21. srpnja
Autor : Miroslav | Datum : 18 May 2009 | Verzija za ispis
Kako navodi TVShowsOnDVD.com, MGM i Fox Home Entertainment objavili su kako će se DVD remasteriane pilot epizode Stargatea SG-1 - Children of the Gods - naći u prodaji od 21. srpnja (Sjeverna Amerika). Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci objavljena je informacija kako MGM namjerava remasterirati epizodu Children of the Gods i potom ju plasirati na DVD-u, u obliku filma, a pod naslovom Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut.

Tvorac serije Brad Wright i montažer Brad Rines uvelike su preradili epizodu, koristeći se originalnim materijalima sa snimanja. Pritom su odabrali nove kuteve pojedinih scena, dodali neke izbrisane scene, ali i izbacili golotinju. Osim toga, epizoda je dobila i nove vizualne efekte, te soundtrack.

Uz film, u trajanju od 90 minuta, na DVD-u će se naći komentari Brada Wrighta i Richarda Deana Andersona (Jack O'Neill), bonus dokumentarac Children of the Gods: Back to the Beginning i trailer Stargate: Universea. Omot DVD-a možete vidjeti ispod.

sg1-children-of-the-gods-final-cut-mala.jpg
(+ Kliknite na sliku za uvećanje )


Osim remasterirane pilot epizode Stargatea SG-1, MGM priprema i prvo Blu-ray izdanje epizoda Atlantisa, prema odabiru fanova, a pod naslovom Stargate Atlantis: The Fans Choice. U navedenom izdanju će se naći produžena verzija Risinga, premijerne epizode serije, te finale serije, epizoda Enemy at the Gate. Navedeno izdanje naći će se u prodaji od 4. kolovoza. Epizode su odabrali fanovi, a i dizajn omota biti će djelo fanova.

Izvor: GateWorld
Amanda Tapping i Carlo Rota u Universeu
Autor : Miroslav | Datum : 19 Apr 2009 | Verzija za ispis
Nakon što je nedavno objavljeno kako će u Universeu gostovati Richard Dean Anderson (Jack O'Neill), Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) i Gary Jones (Walter Harriman), Sci-Fi Channel je potvrdio kako će se u seriji pojaviti i Amanda Tapping (dr. Samantha Carter). Na ovaj je način Christopher Judge (Teal'c) ostao jedini član originalnog SG-1 tima čije gostovanje u seriji (još) nije potvrđeno. Pritom valja naglasiti kako trenutno nije poznato u kojim će epizodama gostovati Tapping.

Osim toga, službeno je potvrđeno kako će se Christopher MacDonald uistinu naći u ulozi senatora Alana Armstronga u Universeu. Podsjetimo, senator je otac jednog od glavnih likova u seriji - Chloe Armstrong (Elyse Levesque).

U seriji će gostovati i Carlo Rota, najpoznatiji po ulozi Morrisa O'Briena u hit seriji 24 s Kieferom Shuterlandom u glavnoj ulozi. Rota će u Universeu utjeloviti Carla Stroma, šefa I.O.A.-e. Strom će se pojaviti u petoj epizodi pod naslovom Earth, no nije isključeno pojavljivanje i u ranijim epizodama.

Konačno, u seriji će nastupiti i pjevačica Janelle Monáe, nominirana za Grammy. Monáe će glumiti smau sebe, a otpjevati će dvije pjesme s svog najnovijeg albuma pod naslovom Metropolis.

Izvor: GateWorld
Odobren treći SG-1 film
Autor : Miroslav | Datum : 19 Apr 2009 | Verzija za ispis
Nakon mjeseci iščekivanja, MGM je nedavno napokon dao zeleno svijetlo za početak produkcije trećeg Stargate SG-1 filma. Izvjesno je kako će se film snimati tijekom jeseni, a kako bi se u najvećoj mjeri izbjeglo preklapanje s produkcijom Universea.

"Gotovo u potpunosti mogu jamčiti kako krećemo s SG-1 filmom tijekom ove godine", ptvrdio je izvršni producent Brad Wright u razgovoru za Gateworld. Pritom je ponovno naglasio kako će se radnje trećeg filma vrtiti oko Jacka O'Neilla (Richard Dean Anderson). Osim toga, potvrdio je kako MGM svakako namjerava snimiti i Atlantis film. Scenarij novog SG-1 filma potpisuje Carl Binder, a DVD premijera navedenog očekuje se u ljeto iduće godine.

S druge strane, i Joseph Mallozzi je potvrdio kako MGM namjerava snimiti Atlantis film, scenarij za kojega potpisuju on i Paul Mullie. Pritom je otkrio kako će prva verzija scenarija dotičnog filma biti gotova do kraja travnja.

Izvor: GateWorld
Novi trailer Universea
Autor : Miroslav | Datum : 5 Apr 2009 | Verzija za ispis
Preksinoć je na Sci-Fi Channelu prikazan novi Stargate: Universe trailer u trajanju od 30 sekundi, a u sklopu prikazivanja Stargate: Continuuma. Navedeni trailer možete vidjeti ispod.

Richard Dean Anderson u Universeu
Autor : Miroslav | Datum : 3 Apr 2009 | Verzija za ispis
Govoreći za Gateworld, producent Brad Wright je otkrio kako će Richard Dean Anderson (Jack O'Neill) gostovati u Stargate: Universeu. "Rick snima epizode Universea. Upravo je jučer snimao epizodu Universea zajedno s nama. Prema tome, veza između nas se nastavlja i drago nam je što je ponovno s nama", rekao je Wright.

Trenutno je u tijeku snimanje pete epizode prve sezone pa se čini vjerojatnim kako će se RDA pojaviti upravo u navedenoj. Međutim, zasada vlada nedoumica oko toga radi li se o epizodi Water ili epizodi Earth. Pritom je vjerojatnije kako je riječ o epizodi Earth, budući se iz dostupnih materijala može iščitati kako bi dotična bila pogodna za Andersonovo gostovanje. Štoviše, iz Wrightove izjave jasno se može iščitati kako će RDA gostovati u nekoliko epizoda.

Zajedno s RDA-a, u Universeu će gostovati i Gary Jones (Walter Harriman). Naime, tijekom jučerašnjeg gostovanja na Creation konvenciji u Vancouveru, Jones je otkrio kako će gostovati u epizodi Universea u kojoj O'Neill biva unaprijeđen iz čina general-bojnika u čin-general pukovnika. Iako nije želio reći o kojoj je epizodi riječ, Jones je ipak otkrio kako će se pojaviti u premijernoj epizodi - Air, a što navodi na pomisao kako će i on gostovati u više epizoda.

Ovdje valja napomenuti kako je krajem siječnja spomenuto da bi i Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) mogao gostovati u Universeu. Štoviše, informacija kako će gostovanje Michaela Shanksa i Amande Tapping (Samantha Carter) na konvenciji u Vancouveru biti prebačeno sa 5. (nedjelja) na 4. (subota) travnja, a zbog toga što dotični u ponedjeljak ujutro imaju snimanje, izazvala je lavinu špekulacija među fanovima. Zasada nema informacija o kakvom je snimanju riječ, odnosno ima li ikakve veze s Universeom.

Izvor: Gateworld
Prvi Stargate: Universe trailer
Autor : Miroslav | Datum : 21 Mar 2009 | Verzija za ispis
Sci-Fi Channel sinoć je objavio prvi trailer Stargate: Universea, prikazavši ga zajedno s finalom Battlestar Galactice. Trailer traje 30 sekundi a možete ga vidjeti ispod.Osim navedenog trailera, Sci-Fi Channel će kroz iduća dva petka (28. ožujka i 3. travnja) prikazati i posebne priloge posvećene Universeu, a u sklopu premijernog emitiranja Stargate SG-1 filmova. Govoreći o prilozima, Joseph Mallozzi je obećao kako će dotični pružiti uvid "u brod, njegovu posadu i seriju".

Konačno, Entertainment Weekley je objavio prvu fotografiju glumačke postave Universea, koju možete vidjeti ispod.U stražnjem redu, s lijeva na desno, nalaze se: Ming-Na (Camille Wray), Justin Louis (pukovnik Everett Young), Jamil Walker Smith (narednik Ronald Greer), Brian J. Smith (poručnik Matthew Scott), Lou Diamond Phillips (pukovnik Telford). U sredini su se smjestili Alaina Huffman (nadnarednica Tamara Johansen), David Blue (Eli Wallace) i Elyse Levesque (Chloe Armstrong), a u prvom planu se nalazi Robert Carlyle (dr. Nicholas Rush).

Izvor: Stargate SG-1 Soultions
< 1 2 3 4 ... 48 49 50 >