Treći SG-1 film zove se Stargate: Revolution

Otkriven je radni naslov idućeg Staragte SG-1 filma. Stargate: Revolution će ponovno ujediniti ekipu ove dugotrajne serije, uključujući Richarda Deana Andersona objavio je na svom blogu scenarist i producent Stargatea, Joseph Mallozzi.

Revolution će biti treći DVD film za SG-1 ekipu - ako se ikada snimi. Nakon što je produkcija dobila zeleno svjetlo prošlo proljeće, MGM je stavio cijeli projekt na čekanje zajedno sa Atlantis filmom, Stargate: Extinction.

Namjera nam je bila snimiti jedan ili oba filma ovu jesen, s time da bi SG-1 film imao prioritet. No nastavak ekonomske krize i dalje spriječava MGM da se obveže na to.

Scenarij za SG-1 film su napisali Brad Wright i Carl Binder, trenutno izvršni producenti na Stargate Universeu. Priča bi se trebala odvijati između Continuuma i Stargate Universea. Wright je na ovogodišnjoj Stargate konvenciji u Vancouveru rekao fanovima da je imao ideju o priči koja se bavi O'Neillom. "I svakako ne samo njegovim likom. To je Stargate priča koja vraća O'Neilla na velika vrata."

Izvor: GateWorld ( http://www.gateworld.net/news/2009/11/third-sg-1-movie-is-stargate-revolution/ )URL for news «Treći SG-1 film zove se Stargate: Revolution»   -
«Crogate»   -