Jason Momoa kao Conan Barbarin

Uvijek je lijepo znati da glumac kojeg poznajemo i volimo kreće u nove, bolje i veće projekte. Glumac Jason Momoa poznat po ulozi Ronona Dexa u Stargate Atlantisu uskoro će biti poznat i po ulozi Conana Barbarina. Prošli tjedan njegovo ime je pridodano popisu za glavnu ulogu u ovom remejku.

Citirajući nepoznati izvor, Hollywood Daily će obijaviti da je Momoa službeno postao dio glumačke postave u filmu Conan Barbarin pod redateljskom palicom Marcusa Nispela. Havajčanin i prijašnji model biti će poznat kao drugi glumac koji je utjelovio Conana na velikom platnu. Prije njega tu ulogu je odigrao poznati Arnold Schwarzenegger, koji se tom ulogom proslavio.

Govorka se da se biralo između Moamoe i glumca Kellena Lutza (Twilight), ali Momoa je očigledno pridobio redatelja Marcusa Nispela koji mu je dopustio da snimi nekoliko scena vitlajući velikim mačem (na takvo nešto fanovi Stargatea su bili naviknuti). Produkcija filma će početi 15. ožujka, a snimanje će se odvijati u Bugarskoj.

Napisala: Yanna
Izvor: GateWorld ( http://www.gateworld.net/news/2010/01/jason-momoa-cast-as-conan-the-barbarian/ )URL for news «Jason Momoa kao Conan Barbarin»   -
«Crogate»   -