home
novosti

osoblje
epizode
enciklopedija
likovi

galerija

forum
impressum


Rygel: "If you must address me, do so as Your Supreme Eminence. Which you should be doing anyway."

Epizode - Sezona 1
Sezona : 1 : 2 : 3 : 4 : Peacekeeper Wars :
18. A Bug's Life (Život kukca)
Verzija za ispis | Članak je pročitan 27 puta | Ovaj članak čitate 1. put
A_Bugs_Life_13.jpg
A_Bugs_Life_6.jpg
A_Bugs_Life_4.jpg
A_Bugs_Life_23.jpg
A_Bugs_Life_26.jpg
A_Bugs_Life_28.jpg
A_Bugs_Life_0.jpg
A_Bugs_Life_14.jpg
A_Bugs_Life_3.jpg
A_Bugs_Life_9.jpg
Redatelj: Tony Tilse
Scenarij: Steven Rae

Gostujući glumci:

Gigi Edgley - Chiana
Paul Leyden - Larraq
Richard White - Thonn
Zoe Coyle - Hassan
Michael Tuahine – Rhed


Specijalni peacekeeperski komandosi zbog puštanja goriva iz njihova broda dolaze na Moyu koja ne može pobjeći zbog svoje trudnoće u kojoj ne može StarBurstati.

Aeryn i John se zbog toga pretvaraju da su PK-ski poručnik i kapetan. D'argo, Zhaan i Rygel se pretvaraju da su zatvorenici, a Chiana da je sluškinja. Komandosi otkrivaju Johnu i Aeryn da moraju dostaviti nešto jako opasno u obližnju tajnu bazu PK-a.

Rygel izlazi iz zatvora da vidi što to prevoze, a s njim i prijateljica po znatiželji Chiana. Ne znajući što je unutra otvaraju pošiljku. Tako otkrivaju smrtonosni virus u tijelu nekog tuđinca. Virus napušta tijelo u pošiljci, te uzima novog domaćina na brodu.

Posada mora otkriti u kome je virus i spriječiti da se proširi na tisuće drugih planeta. Ako uspiju zadržati virus u prvobitnom obliku spriječit će razmnožavanje na druge planete. Zbog toga Zhaan ubrizgava svima na brodu jednu vrstu detektora koji će odmah pokazati u kome je virus.

U zadnjem trenutku Larraq/virus uspijeva pobjeći koristeći Aeryn kao štit. Nož joj zabada u trbuh i bježi s Moye koristeći brod s kojim su došli na Moyu. Aeryn tako jedva preživljava, no ozljeđena joj je žlijezda koja kontrolira temperaturu, pa joj sada prijeti toplinska groznica.

Napisao: Mario Petković

Jeste li gledali farscape?

No posts found in selected forum category.