Remasterirani pilot Children of the Gods stiže 21. srpnja

Kako navodi TVShowsOnDVD.com ( http://www.tvshowsondvd.com/news/Stargate-SG-1-Children-of-the-Gods-Final-Cut/11874 ), MGM i Fox Home Entertainment objavili su kako će se DVD remasteriane pilot epizode Stargatea SG-1 - Children of the Gods - naći u prodaji od 21. srpnja (Sjeverna Amerika). Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci objavljena je informacija kako MGM namjerava remasterirati epizodu Children of the Gods i potom ju plasirati na DVD-u, u obliku filma, a pod naslovom Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut.

Tvorac serije Brad Wright i montažer Brad Rines uvelike su preradili epizodu, koristeći se originalnim materijalima sa snimanja. Pritom su odabrali nove kuteve pojedinih scena, dodali neke izbrisane scene, ali i izbacili golotinju. Osim toga, epizoda je dobila i nove vizualne efekte, te soundtrack.

Uz film, u trajanju od 90 minuta, na DVD-u će se naći komentari Brada Wrighta i Richarda Deana Andersona (Jack O'Neill), bonus dokumentarac Children of the Gods: Back to the Beginning i trailer Stargate: Universea. Omot DVD-a možete vidjeti ispod.

sg1-children-of-the-gods-final-cut-mala.jpg ( http://www.sfcentar.com/crogate/cms/data/upimages/sg1-children-of-the-gods-final-cut.jpg )
(+ Kliknite na sliku za uvećanje )


Osim remasterirane pilot epizode Stargatea SG-1, MGM priprema i prvo Blu-ray izdanje epizoda Atlantisa, prema odabiru fanova ( http://sgafanschoice.com/ ), a pod naslovom Stargate Atlantis: The Fans Choice. U navedenom izdanju će se naći produžena verzija Risinga, premijerne epizode serije, te finale serije, epizoda Enemy at the Gate. Navedeno izdanje naći će se u prodaji od 4. kolovoza. Epizode su odabrali fanovi, a i dizajn omota biti će djelo fanova.

Izvor: GateWorld ( http://www.gateworld.net/news/2009/05/new-info-on-stargates-summer-dvds/ )


URL for news «Remasterirani pilot Children of the Gods stiže 21. srpnja»   -
«Crogate»   -