Otkriven naslov Atlantis filma

Izvršni producent Joseph Mallozzi prekjučer je otkrio naslov najavljenog Atlantis filma, ni manje ni više nego na Twitter stranici ( http://twitpic.com/5asrv ) vlastitog psa. Naime, film će nositi naslov Stargate: Extinction.

Ipak, valja podsjetiti kako je riječ o radnom naslovu filma, scenarij kojega potpisuju Mallozzi i Paul Mullie. Prije negoli je otkrio naslov filma, Mallozzi je tijekom proteklog tjedna na svome blogu ( http://josephmallozzi.wordpress.com/ ) izjavio kako je scenarij dovršen.

Navedeni naslov u suglasju je s onima Stargate SG-1 filmova - Stargate: The Ark of Truth i Stargate: Continuum - iako je moguće kako će studio u naslov dodati i "Atlantis", a kako bi se navedeni film razlikovao od SG-1 filmova.

"Riječ je o radnom naslovu, no sviđa mi se jer je A) u skladu s pričom, b) dinamičan je i najvažnije, c) nije Dark Gambit [igra, op.p.]", rekao je Mallozzi.

Izvor: GateWorld ( http://www.gateworld.net/news/2009/05/producer-reveals-atlantis-movie-title-maybe/ )URL for news «Otkriven naslov Atlantis filma»   -
«Crogate»   -