Odobren treći SG-1 film

Nakon mjeseci iščekivanja, MGM je nedavno napokon dao zeleno svijetlo za početak produkcije trećeg Stargate SG-1 filma. Izvjesno je kako će se film snimati tijekom jeseni, a kako bi se u najvećoj mjeri izbjeglo preklapanje s produkcijom Universea.

"Gotovo u potpunosti mogu jamčiti kako krećemo s SG-1 filmom tijekom ove godine", ptvrdio je izvršni producent Brad Wright u razgovoru za Gateworld. Pritom je ponovno naglasio kako će se radnje trećeg filma vrtiti oko Jacka O'Neilla (Richard Dean Anderson). Osim toga, potvrdio je kako MGM svakako namjerava snimiti i Atlantis film. Scenarij novog SG-1 filma potpisuje Carl Binder, a DVD premijera navedenog očekuje se u ljeto iduće godine.

S druge strane, i Joseph Mallozzi je potvrdio kako MGM namjerava snimiti Atlantis film, scenarij za kojega potpisuju on i Paul Mullie. Pritom je otkrio kako će prva verzija scenarija dotičnog filma biti gotova do kraja travnja.

Izvor: GateWorld ( http://www.gateworld.net/news/2009/04/third-sg-1-movie-has-a-go/ )URL for news «Odobren treći SG-1 film»   -
«Crogate»   -