Amanda Tapping i Carlo Rota u Universeu

Nakon što je nedavno objavljeno kako će u Universeu gostovati Richard Dean Anderson (Jack O'Neill), Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) i Gary Jones (Walter Harriman), Sci-Fi Channel je potvrdio kako će se u seriji pojaviti i Amanda Tapping (dr. Samantha Carter). Na ovaj je način Christopher Judge (Teal'c) ostao jedini član originalnog SG-1 tima čije gostovanje u seriji (još) nije potvrđeno. Pritom valja naglasiti kako trenutno nije poznato u kojim će epizodama gostovati Tapping.

Osim toga, službeno je potvrđeno kako će se Christopher MacDonald uistinu naći u ulozi senatora Alana Armstronga u Universeu. Podsjetimo, senator je otac jednog od glavnih likova u seriji - Chloe Armstrong (Elyse Levesque).

U seriji će gostovati i Carlo Rota, najpoznatiji po ulozi Morrisa O'Briena u hit seriji 24 s Kieferom Shuterlandom u glavnoj ulozi. Rota će u Universeu utjeloviti Carla Stroma, šefa I.O.A.-e. Strom će se pojaviti u petoj epizodi pod naslovom Earth, no nije isključeno pojavljivanje i u ranijim epizodama.

Konačno, u seriji će nastupiti i pjevačica Janelle Monáe, nominirana za Grammy. Monáe će glumiti smau sebe, a otpjevati će dvije pjesme s svog najnovijeg albuma pod naslovom Metropolis.

Izvor: GateWorld ( http://www.gateworld.net/news/2009/04/tapping-other-guest-stars-confirmed-for-sgu/ )URL for news «Amanda Tapping i Carlo Rota u Universeu»   -
«Crogate»   -