Richard Dean Anderson u Universeu

Govoreći za Gateworld ( http://www.gateworld.net/ ), producent Brad Wright je otkrio kako će Richard Dean Anderson (Jack O'Neill) gostovati u Stargate: Universeu. "Rick snima epizode Universea. Upravo je jučer snimao epizodu Universea zajedno s nama. Prema tome, veza između nas se nastavlja i drago nam je što je ponovno s nama", rekao je Wright.

Trenutno je u tijeku snimanje pete epizode prve sezone pa se čini vjerojatnim kako će se RDA pojaviti upravo u navedenoj. Međutim, zasada vlada nedoumica oko toga radi li se o epizodi Water ili epizodi Earth. Pritom je vjerojatnije kako je riječ o epizodi Earth, budući se iz dostupnih materijala može iščitati kako bi dotična bila pogodna za Andersonovo gostovanje. Štoviše, iz Wrightove izjave jasno se može iščitati kako će RDA gostovati u nekoliko epizoda.

Zajedno s RDA-a, u Universeu će gostovati i Gary Jones (Walter Harriman). Naime, tijekom jučerašnjeg gostovanja na Creation konvenciji u Vancouveru, Jones je otkrio kako će gostovati u epizodi Universea u kojoj O'Neill biva unaprijeđen iz čina general-bojnika u čin-general pukovnika. Iako nije želio reći o kojoj je epizodi riječ, Jones je ipak otkrio kako će se pojaviti u premijernoj epizodi - Air, a što navodi na pomisao kako će i on gostovati u više epizoda.

Ovdje valja napomenuti kako je krajem siječnja spomenuto da bi i Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) mogao gostovati u Universeu. Štoviše, informacija kako će gostovanje Michaela Shanksa i Amande Tapping (Samantha Carter) na konvenciji u Vancouveru biti prebačeno sa 5. (nedjelja) na 4. (subota) travnja, a zbog toga što dotični u ponedjeljak ujutro imaju snimanje, izazvala je lavinu špekulacija među fanovima. Zasada nema informacija o kakvom je snimanju riječ, odnosno ima li ikakve veze s Universeom.

Izvor: Gateworld ( http://www.gateworld.net/news/2009/04/richard-dean-anderson-will-be-on-stargate-universe/ )URL for news «Richard Dean Anderson u Universeu»   -
«Crogate»   -