Moebius & The Siege

Konačno se zna radnja završnih dviju epizoda osme sezone Stargate SG-1 s naslovom Moebius i zadnjih dviju epizoda prve sezone Stargate Atlantisa The Siege: SLIJEDE SPOILERI:

STARGATE SG-1 8x19 & 8x20
U prvom dijelu, SG-1 koristi drevni vremenski brod pronađen na planeti u epizodi "It's Good To Be King" kako bi otputovali u prošlost i ukrali drevni Zero Point Module od boga Ra, moćnog Goa'ulda koji je vladao u drevnom Egiptu. No, stvari ne pođu po planu i SG-1 slučajno promijene prošlost te tako stvore novu budućnost i novu verziju Stargate Stožera. U drugom dijelu, alternativna verzija jedinice SG-1 mora iskoristiti vremenski brod i popraviti stvari.

STARGATE ATLANTIS 1x19 & 1x20
Tri velika Wraithovska broda putuju prema Atlantisu. U prvom dijelu, Rodney McKay vodi ekipu u misiju reaktiviranja drevne orbitalne platforme za obranu prvi puta viđenu u epizodi "The Defiant One", dok se Sheppard i ostali sukobljavaju s jednim Wraithom kao uljezom u samom gradu.

U drugom dijelu, pukovnik Matthew Everett vodi vojnu ekipu poslanu sa Zemlje za obranu Atlantisa, koja stigne baš u vrijeme kada dr. Weir počne evakuirati grad zbog pokretanja samouništenja. Ali sva vatrena moć u gradu možda nije dovoljna da zaustavi Wraithove.URL for news «Moebius & The Siege»   -
«Crogate»   -