Stargate vijesti

Evo malo važnijih, nešto starijih, ali i nešto novijih, vijesti:

1) The wait is over! Od 8. 11. na kanadskoj televiziji krenut će Stargate Atlantis s novim epizodama mjesec-dva ranije od SciFi Channela:

08. 11. 2004. - 1x11 The Eye
15. 11. 2004. - 1x12 The Defiant One
22. 11. 2004. - 1x13 Hot Zone
29. 11. 2004. - 1x14 Sanctuary

2) U siječnju 2005. će na SciFi Channelu biti prikazan drugi Lowdown specijal pod nazivom "Stargate, The Secrets Behind the Gate". Fokusirat će se na "behind the scenes" aktivnosti glumaca i filmske ekipe serija, a dio specijala će sadržavati i razgovore s glumačkom ekipom obiju serija.

3) 26. listopada 2004. izašao je prvi broj službenog Stargate magazina u sjevernoj Americi, a u četvrtak 28. listopada i u Velikoj Britaniji s cijenom 6.99 američkih dolara odnosno 3.50 funti. Prvi broj na 66 stranica donosi intervjue s Amandom Tapping, Michaelom Shanksom i Christopherom Judgeom koji govore o osmoj sezoni Stargate SG-1a i o smanjenoj ulozi Richarda Deana Andersona. U drugim intervjuima Ronny Cox ("Robert Kinsey") govori o svojem povratku u epizodi "Full Alert" i izvršni producent Michael Greenburg govori o 8. sezoni i budućnosti serijala.

Prvi broj također sadrži intervjue s dizajnericom kostima Christinom McQuarrie i drugom filmskom ekipom. Od ostalih stvari u prvom broju se mogu naći uvod u svijet i likove Stargate Atlantisa; opis Ancientsa; prikaz novog SG-3000 simulatora u parku Six Flags; poster timova SG-1a i Atlantisa; detaljni pregled epizode "Upgrades" iz četvrte sezone i još mnogo toga.

Drugi broj se očekuje krajem prosinca, a sadržavat će intervju s Richardom Deanom Andersonom i izvršnim producentom Robertom C. Cooperom; članak o najboljim borbama jedinice SG-1; vijesti o 9. sezoni i još puno toga.

4) Jedna stara vijest: glumica Amanda Tapping je trudna! Čestitke!

5) Još starija vijest, glumac Dan Castellaneta, svima najbolje poznat kao glas Homera Simpsona u Simpsonima, će se pojaviti u epizodi Stargate SG-1a "Citizen Joe". Glumit će Joea Spencera, brijača iz Indiane koji sanja avanture jedinice SG-1 koja brani Zemlju od vanzemaljaca i tako polako gubi razum.URL for news «Stargate vijesti»   -
«Crogate»   -