1 trenutno online
53,098 posjeta
98 clanaka
17 vijesti
 
Glen Morgan napustio seriju Bionic Woman
Glen Morgan, najpoznatiji kao producent SAAB-a i Dosijea X, napustio je produkcijsku ekipu serije Bionic Woman. Razlog napuštanja serije su kreativne razlike između njega i Davida Eicka.

David Eick i dalje će ostati na mjestu izvršnog producenta serije i time preuzeti odgovornost za snimanje serije, zajedno sa koproducentom Jasonom Smilovicem. Inače, NBC je u svome priopćenju za javnost zahvalio Morganu na njegovom doprinosu u razvoju serije.

Također je bilo govorkanja o otkazivanju serije, ali je NBC to odmah opovrgnuo. Ipak, kruže glasine o zamrzavanju snimanja serije, a kako bi se scenaristima dalo vremena da u miru napišu ostatak epizoda.

Datum : 18 Oct 2007 | Autor : Talos | Verzija za ispis

Forum SciFi Centra prešao 200 000 postova
Danas ujutro je na našem forumu postan dvjestotisućiti post! Uredništvo SFC-a se ovim putem zahvaljuje svim dosadašnjim forumašima, njih preko šest stotina, koji su pomogli u tome da pretežno on-topic rasprave o znanstvenoj fantastici narastu do ovog ogromnog broja. Također, pozivamo sve ostale posjetitelje naših stranica da se bez straha registriraju na forum i uključe se u rasprave - garantiramo da će biti najsrdačnije primljeni.

Datum : 14 Oct 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Objavljen Svemir.org
Nakon što je prije dvije godine u okviru Star Trek Centra zaživjela ideja o izgradnji dijela posvećenog istraživanju svemira, s posebnim naglaskom na svemirske misije kroz proteklih pola stoljeća, došlo se na ideju oformiti samostalni site navedene tematike. Tako se rodila ideja iz koje je nastao Svemir.org, a čiju premijeru danas možete vidjeti. Ovdje posebice moramo istaknuti doprinos urednika navedenog sitea, Marka Lubara, bez kojega bi ovaj projekt bilo jako teško ostvariti.

Site trenutno broji 168 članaka, a kao posebnu poslasticu valja navesti u potpunosti obrađene sve američke i sovjetske misije iz doba svemirske utrke. Neke od kategorija još uvijek nisu dovršene pa vas pozivamo da se pridružite u izgradnji stranice.

Datum : 02 Oct 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Glen Morgan u produkcijskoj ekipi serije Bionic Woman
Glen Morgan, jedan od tvoraca S:AaB-a, pridružio se produkcijskoj ekipi nadolazeće SF serije Bionic Woman sa Michelle Ryan u glavnoj ulozi. Riječ je o remakeu istoimene serije iz 70-ih godina, a uz Morgana seriju će producirati Galactičin producent David Eick. Osim toga, u seriji nastupa i Katee Sackhoff, poznata po ulozi poručnice Starbuck u Battlestar Galactici.

Radnja serije vrti se oko mlade konobarice Jaime Sommers kojoj nakon teške nesreće ugrade bioničke dodatke u tijelo koji joj dadu iznimnu snagu i okretnost. Premijera serije najavljena je za 26. rujna na NBC-u.

Datum : 22 Jun 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Moguće oživljavanje S:AaB-a ili dobra šala?
Budući da je "sezona kiselih krastavaca" što se S:AaB-a tiče u punom zamahu, nije naodmet spomenuti glasinu proizišlu sa popularnog S:AaB foruma Space: Above and Beyond.tv gdje se pojavio forumaš pod nickom AJE2005, koji tvrdi kako radi za jednu malu, Emmyjem nagrađivanu kompaniju za vizualne efekte koja trenutno radi efekte za jednu "popularnu seriju" i kako je njegova firma voljna otkupiti prava na S:AaB od FOX-a.

Dotični je pritom otkrio kako je uspio kontaktirati FOX, ali i producentski dvojac Morgan & Wong. FOX mu je navodno ponudio da remasteriran seriju i plasira ju putem Interneta i mobilnih uređaja. No, AJE2005 želi nastaviti sa snimanjem serije i to s radnjom smještenom 10-15 godina nakon finala S:AaB-a. Osim toga, otkrio je kako FOX vrijednost prava na S:AaB procjenjuje na 35-50 milijuna USD, a što i nije previše za njegovu kompaniju. Isto tako, Izjavio je kako bi nastavak S:AaB-a po završetku Battlestar Galactice bio pun pogodak.

Iskreno se nadajmo kako nije riječ o nekom šaljivdžiji, a što je vrlo izgledno.

Datum : 02 Jun 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Sretan Uskrs!
Uredništvo i osoblje SAaB Centra svim vjernicima, bilo da ga slave po gregorijanskom, bilo po julijanskom kalendaru, ali i svim ljudima dobre volje, želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

Datum : 08 Apr 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>