1 trenutno online
53,164 posjeta
98 clanaka
17 vijesti
 
Harriet Sansom Harris
Harriet Sansom Harris rođena je 8. siječnja 1955. u Fort Worthu, savezna država Texas. Harriet je počela glumiti još u djetinjstvu te je pohađala slavnu školu Juilliard u New Yorku.

Članak je pročitan 912 puta

James Morrison
James Morrison rođen je 21. travnja 1954. u Bountifulu u saveznoj državi Utah. Kao profesionalni kazališni glumac, Morrison radi na kazališnim daskama još od ranih 1980. te je osvojio nagrade kao što je Los Angeles Drama Critics Circle Award za najbolju izvedbu. Morrison je također režirao neke kazališne predstave.

Članak je pročitan 25 puta

Joel de la Fuente
Joel de la Fuente je diplomirao umjetnost na sveučilištu Brown. Magistrirao je na sveučilištu New York na odsjeku za glumu 1994. godine. Pojavio se u filmovima poput Osobna brzina: Tri portreta (2002), Povratak u raj (1998) te Cimeri (1995).

Članak je pročitan 17 puta

Kristen Cloke
Kristen Cloke rođena je u Van Nuysu, saveznoj državi Kaliforniji te je pohađala kalifornijsko državno sveučilište. Postala je veoma aktivna u kazalištu te glumila u produkcijama poput Zločin srca. Tijekom njene prve godine, prijatelj ju je predstavio agentu te je dobila svoju prvu ulogu u filmu Megaville. 1996. godine, Kristen je nominirana za Emmya za njenu izvedbu u Dugom putu kući u kojem je glumila mladu suprugu koja ima poteškoća s muževim sinom.

Članak je pročitan 18 puta

Lanei Chapman
Lanei Chapman glumila je poručnicu Vanessu Damphousse u SF ratnoj drami Space: Above and Beyond. Iako njen lik nije trebao biti stalno prisutan u seriji, tijekom audicije uvjerila je producente, Morgana i Wonga, da je predobra da bi njena uloga bila potraćena samo na pilot serije. Lanei je rođena u Los Angelesu te je već u ranom djetinjstvu pokazala interes za glumu. Otac ju je prijavio u dramsku školu koja joj je također pružila govornu terapiju te se pojavila u nekoliko reklama kao dijete.

Članak je pročitan 11 puta

Morgan Weisser
Morgan Weisser počeo je sa glumom još u vrijeme svoga djetinjstva pojavljivanjem u Gradskim granicama (1985), a nakon toga su slijedile uloge rolera u Molitva rolera (1991) te uloga u psihološkom trileru Ukleto srce (1995).

Članak je pročitan 190 puta

Ronald Lee Ermey
Ronald Lee Ermey (rođen 24. ožujka 1944.) je bivši marinac i instruktor koji je poslije prešao u glumačke vode i to glumeći njemu bliske uloge, vojnih i/ili autoritativnih likova poput narednika Hartmana u Full Metal Jacket. Trenutno vodi Mail Call, vojno-povijesni program na The History kanalu.

Članak je pročitan 8 puta

Rodney Rowland
Rodney Rowland rođen je 20. veljače 1964. godine, a danas radi kao glumac. Iako se zove Rodney, u nedavnim uratcima je naveden kao Rod Rowland. Rowlandove najzapaženije uloge do danas su poručnik Cooper Hawkes (Space: Above and Beyond) te Wiley P. Coyote (Šesti dan).

Članak je pročitan 10 puta

Tucker Smallwood
Oduvijek je želio glumiti tuđinca u nekom "Star Trek" serijalu. Želja mu je ispunjena kada je dobio ulogu pripadnika Vrste 8472 u "Voyageu". Naime, radilo se o ulozi pripadnika Vrste 8472 prerušenog u Flotinog admirala Bullocka. Međutim, na istinski nastup u Star Treku morao je pričekati nekoliko godina kada je, napokon, dobio ulogu jednog od zapovjednika Ksindi-Primata u "Enterprisu".

Članak je pročitan 9 puta