1 trenutno online
53,309 posjeta
98 clanaka
17 vijesti
 
Glen van Ross
Strogi je, ali pravedni zapovjednik svemirskog nosača USS Saratoga. Na početku svoje vojničke karijere obučavao se za pripadnička mornaričkih SEAL postrojbi, no nakon nekog vremena je shvatio kako je promašio zvanje pa se prekvalificirao za dočasnika, da bi tijekom godina postao časnik i konačno kapetan međuzvjezdanog broda.

Članak je pročitan 13 puta

Vanessa Damphouse
Poručnica u 58. eskadrili američkog ratnog korpusa. Vanessa se pridružila marincima kako bi nešto napravila od svoga života.

Članak je pročitan 22 puta

Tyrus Cassius (T.C.) McQueen
S nadimkom "Crni vitez", Tyrus Cassius (T.C.) McQueen je ratni veteran i naposljetku zapovjednik 58. eskadrile.

Članak je pročitan 14 puta

Shane Vansen
Satnica u 58. eskadrili američkog marinskog korpusa. Za vrijeme AI rata njezine roditelji su u vlastitoj kući ubili AI vojnici. Pridružila se marincima radi svojih roditelja te postala uspješan vođa elitne jedinice u krvavom ratu protiv Grinjaca.

Članak je pročitan 859 puta

Paul Wang
Poručnik Wang je pripadnik 58. eskadrile američkog marinskog korpusa. Paul Jacob Wang je čovjek kojemu nedostaje samopoštovanja, a to je upravo htio dobiti prijavom u marince.

Članak je pročitan 13 puta

Nathan West
Poručnik u 58. eskadrili američkog korpusa. Nathan je trenirao deset godina kako bi se pripremio za let na Tellus koloniju sa svojom zaručnicom, Kylen Celinom.

Članak je pročitan 13 puta

Kelly Anne Winslow
Poručnica koja je možda jedina pripadnica Wildcardsa koja je s obje noge na zemlji. Imala je vlastiti stav o tome što je dobro, a što loše.

Članak je pročitan 923 puta

Howard Sewell
Sewell je član Aerotechove uprave. Veoma je tajnovit lik jer se uvijek pojavi kada se nešto zanimljivo događa na Saratogi.

Članak je pročitan 9 puta

Felicity OH
Felicity je AI koja je postala noćna mora za Wildcardse. Prva Felicity koju su sreli je bila model Felicity OH-519 na Icarus rudniku. Model Feliciti OH-483 se pojavila kao pratnja novoizabranog predsjednika UN-a na Saratogi.

Članak je pročitan 20 puta

Elroy EL
Elroy EL je silikat, AI, model prvotno namijenjen za zabavu i humor. Elroya je prvi upoznao Paul Wang kada je bio zatvorenik na Kazbeku.

Članak je pročitan 749 puta

Diane Hayden
Diane Hayden je novoizabrana predsjednica UN-a, nakon atentata na bivšeg predsjednika kojeg je ubio In Vitro.

Članak je pročitan 16 puta

Cooper Hawkes
Poručnik, pripadnik 58. eskadrile američkog marinskog korpusa. Prije dolaska u vojsku, Hawkes je pobjegao iz In Vitro postrojenja za naobrazbu prije nego što je uspio završiti obuku.

Članak je pročitan 947 puta

Chiggy von Richtoven
Nazvan je po Crvenom Barunu, nepobjedivom njemačkom pilotu iz Prvog svjetskog rata. Chiggy von Richtoven najbolji je od naboljih. Sam je mogao uništiti ekskadrile SA-43 kao i sve nadarene pilote. Leti u jednom naprednom prototipu grinjskog lovca.

Članak je pročitan 11 puta

Allan E. Wayne
Nakon što je Diane Hayden napustila Aerotech kako bi postala predsjednica UN-a, Wayne ju je naslijedio.

Članak je pročitan 9 puta