1 trenutno online
55,919 posjeta
98 clanaka
17 vijesti
 
S:AAB Centar napokon online!
Nakon višemjesečnih priprema, napokon je niknuo novi site u obitelji SF Centra. Riječ je o siteu posvećenom kultnoj SF seriji Space: Above and Beyond. Iako S:AAB nije doživio televizijsku zrelost, ipak je ostao upamćen u srcima mnogobrojnih fanova diljem svijeta, a među njima i nas, koji smo ga imali prilike po prvi puta pratiti na HRT-u tijekom 1997. godine.

Site trenutno broji 98 članka, koji su podjeljeni u nekoliko kategorija. Tu u prvom redu valja izdvojiti detaljne sadržaje epizoda i enciklopediju, no svakako zavirite i u ostale dijelove sitea kako biste doznali ponešto o likovima, osoblju i sl., ali i upili poneku kapljicu poezije kojom S:AAB obiluje.

Datum : 23 Mar 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Akcija za prikazivanje S:AAB-a na Novoj TV
Budući da je od prikazivanja S:AAB u Hrvatskoj prošlo punih deset godina, bilo bi kranjnje vrijeme da neka od hrvatskih TV kuća reprizira navedenu seriju. U tom je smislu, u okviru SF Centra, nedavno pokrenuta malena akcija za otkup serije od strane Nove TV. Navedena akcija naišla je na pozitivan odjek na forumu Nove TV, gdje nam je moderatorica Korana otkrila kako postoji šansa za otkup i prikazivanje serije nakon što Nova TV završi s prikazivanjem SF serije Threshold.

Ukoliko i vi želite gledati S:AAB na Novoj TV posjetite njihov službeni forum i dajte svoj glas za otkup ove kultne serije.

Datum : 23 Mar 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Fanovi ne odustaju od nastavka snimanja S:AAB-a
Fanovi serije okupljeni oko S:AaB Message Center foruma nedavno su započeli sa akcijom podizanja rejtinga serije na IMDB-u, a kako bi svijetu pokazali da i nakon deset godina od preuranjenog prestanka emitiranja postoji zanimanje za seriju. Iako su šanse za snimanje novih epizoda ili eventualnog TV filma mikroskopski male, pozivamo sve fanove serije da i oni daju poneku desetku seriji na IMDB-u.

Osim toga, jedan požrtvovni fan nedavno je na YouTubeu plasirao fanovski trailer zamišljenje 2. sezone serije. Navedeni trailer možete pogledati ovdje.

Datum : 24 Mar 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Novi filmovi Rodneya Rowlanda
Rodney Rowland (Cooper Hawkes) u posljednje je vrijeme poprilično zaposlen. Naime, nedavno je završio snimanje trilera I Know Who Killed Me sa Linsday Lohan, Juliom Ormond, Nealom McDonoughom (Združena braća, Star Trek: First Contact) i Gregoryjem Itzinom (24) u glavnim ulogama. Radnja navedenog filma vrti se oko mlade žene koja se suočava sa sindromom podvojene ličnosti nakon što je proživjela brutalnu otmicu.

Drugi projekt u kojem Rodney sudjeluje jest akcijski triler Serbian Scars u američko-srpskoj koprodukciji. U filmu, uz Rodneya nastupaju i Claudia Christian (Babylon 5), John Noble (Gospodar prstenova), Jason Priestley (Beverly Hills) i Tom Berenger (Vod smrti, Snajper)

Datum : 28 Mar 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Smrt Billa Buchanana bila bi vrlo emotivna
Prema navodima iz New York Timesa lik Billa Buchanana, kojega James Morrison (T.C. McQueen) tumači u hit seriji 24 sa Kieferom Shuterlandom u glavnoj ulozi toliko je prirastao srcu scenaristima da ga zasada uopće ne pomišljaju ubiti. Štoviše, ukoliko se odluče na to, Billova smrt biti će strahovito emotivna, neobična i srcedrapajuća.

Osim toga, valja spomenuti kako je u nedavnom izboru časopisa TV Guide u kategoriji najzgodnijeg šefa drugo mjesto zauzeo upravo James Morrison, i to za svoju ulogu u 24. Pritom je prvo mjesto zauzeo Dennis Haysbert, najširoj publici poznat kao predsjednik David Palmer iz 24, a za nastup u akcijskoj seriji The Unit.

Hvala kolegi G3n7r0-u na informacijama.

Datum : 07 Apr 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Sretan Uskrs!
Uredništvo i osoblje SAaB Centra svim vjernicima, bilo da ga slave po gregorijanskom, bilo po julijanskom kalendaru, ali i svim ljudima dobre volje, želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

Datum : 08 Apr 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>