home
novosti

osoblje
epizode
enciklopedija
likovi

galerija

forum
impressum


Crichton: "Come on out, Chiana. Look, I don't have time to play this game. Durka's gone Hannibal Lector on us."

Likovi
Natira
Verzija za ispis | Članak je pročitan 56 puta | Ovaj članak čitate 1. put
Natira je izvanzemaljka nedefinirane vrste i na čelu je Shadow Depositoryja kojeg je Stark uzeo kao metu za pljačku. Dobivenim novcem otkupio bi Banik robove i D'Argovog sina Jotheeja. Ima plavu boju kože te nekoliko šiljaka koji su polegnuti na njenoj glavi, ali se mogu i rastvoriti. U seriji možemo vijdeti da sa jednim od tih šiljaka iskopa, a zatim i pojede Rorfovo oko.

Natira poznaje i Scorpiusa vrlo dugo. Ona mu je pomagala dok je bio mlad, dobrota koju joj je on uzvratio puno puta. Imaju seksualnu vezu, ali ne vjeruju jedan drugome. Nakon što posada Moye opljačka pošiljku koja je bila namjenjena za Scorpiusa u Shadow Depositoryju, otkrivaju da pošiljka sadrži veliki broj malih bića u obliku novca koja jedu metal. Nakon šta se Crichton predao Scorpiusu, Natira otkriva od njega i Scorpiusovog neuralnog klona da ju Scorpius namjerava ubiti. Kada je to saznala Natira oslobađa Crichotna te ga natjera da joj obeća kako će ju povesti sa sobom na Moyu kako bi pobjegla od Scorpiusa.

No nakon što se Crichton počne luđački ponašati, pod utjecajem klona u glavi, Natira ga napušta, nadajući se da će sama uspjeti pobjeći. Njena sudbina je nepoznata, ali moguće je da je umrla pri uništenju Shadow Depositoryja.

Napisao: Mario Petković

Jeste li gledali farscape?

No posts found in selected forum category.