home
novosti

osoblje
epizode
enciklopedija
likovi

galerija

forum
impressum


Crichton: "Human. It's kinda like Sebacean, but we haven't conquered other worlds yet, so we just kick the crap out of each other."

Likovi
Lo'Laan
Verzija za ispis | Članak je pročitan 58 puta | Ovaj članak čitate 1. put
Lo'Laan je preminula D'Argova žena. D'Argo je bio optužen od njegovog brata Mactona za njeno ubojstvo prilikom utjecaja hiper-bijesa. Većina Peacekeepera je smatralo D'Argov brak sa njom odvratnim jer je ona Sebaceanka a D'Argo Luxan, pa nisu gubili vrijeme oko istrage ubojstva. Ubrzo D'Argo se našao zatvoren u Peacekeeper zatvoru.

Lo'Laan je umrla prije događaja u seriji ali se pojavljuje u velikim brojevima flashback scena u epizodai "Mental as Anything" i vrlo često se spominje. Pojavljuje se i na holo-slici u epizodi "They've Got a Secret". D'Argo naziva svoj brod "Lo'La" u njenu čast. Lo'Laan i D'Argo imaju jedno dijete, sina, Jotheeja. U epizodi "Mental as Anything" istina oko njenog ubojstva je otkrivena. Njen brat Macton ju je slučajno ubo nožem tokom velike svađe oko njenog izbora partnera. Nakon što je shvatio što je uradio, Macton je namjestio sve da izgleda kao da ju je ubio D'Argo u napadu hiper-bijesa.

Napisao: Marko Balaba

Jeste li gledali farscape?

No posts found in selected forum category.