home
novosti

osoblje
epizode
enciklopedija
likovi

galerija

forum
impressum


D'Argo: "My friend, one thing you have to learn. There is always time for beer."

Likovi
Furlow
Verzija za ispis | Članak je pročitan 70 puta | Ovaj članak čitate 1. put
Furlow je dosta inteligentna, ali i dosta arogantna mehaničarka na pustinjskom planetu Dam-Ba-Da. Njena rasa nije poznata, ali ona izgleda prilično nabijeno te je niska rasta.

Posada Moye prvi put je susrela Furlow kada su John Crichton i Aery Sun morali sletjeti sa Farscape modulm nakon što je bio oštećen u orbiti planete.
Furlow je prihvatila popravak modula, ali kada je došlo vrijeme za naplatu popravka Crichton je priznao da nema s čime platiti. Zbog toga Furlow je uzela sva Crichtonova istraživanja o crvotočinama.

Dvije godine kasnije, jedan od kopiranih Crichtona se vratio na Dam-Ba-Du skupa sa Ancientom koji je uzeo oblik Crichtonovog oca Jacka, da ustanove da li je Furlow ta koja je kopirala Chrictonov modul i koristila ga u pokusu sa crvotočinama. Njihova sumnja je bila opravdana, Furlow je uspijla kopirati Crichtonov modul i spremala se prodati tehnologiju Scarranima. Crichton i Jack su znali da ta tehnologija ne smije doći u ruke Scarrana te je Jack krenuo u izradu oružja kojim će uništi scarranski Dreadnought koji uspio uzeti dio informacija. No Furlow je izdala Crichtona i ukrala oružje koje je namjeravala prodati Scarranima. Crichton ju je uspio sustići, ali oružje je bilo oštećeno u sudaru. Chrichton se izložio masivnoj radijaciji da bi zaustavio oružje prije ekspolzije.

Furlow je pobjegla prije nego što se Crichton žrtvovao i od tada se više ne spominje u seriji.

Napisao: Marko Kapor

Jeste li gledali farscape?

No posts found in selected forum category.