home
novosti

osoblje
epizode
enciklopedija
likovi

galerija

forum
impressum


D'Argo: "One Mippippippi... Two Mippippippi..."

Epizode - Sezona 1
Sezona : 1 : 2 : 3 : 4 : Peacekeeper Wars :
22. Family Ties (Obiteljske veze)
Verzija za ispis | Članak je pročitan 65 puta | Ovaj članak čitate 1. put
Family_Ties_19.jpg
Family_Ties_17.jpg
Family_Ties_26.jpg
Family_Ties_7.jpg
Family_Ties_23.jpg
Family_Ties_4.jpg
Family_Ties_22.jpg
Family_Ties_13.jpg
Family_Ties030.jpg
Family_Ties_24.jpg
Redatelj: Tony Tilse
Scenarij: David Kemper, Rockne S. O'Bannon

Gostujući glumci:

Lani John Tupu - Kapetan Bialar Crais
Wayne Pygram - Scorpius
David Franklin - Poručnik Braca


Skrivajući se u asteroidnom polju od Peacekeepera, posada zna da je samo pitanje vremena kada će PK-i otkriti njihov položaj. Stvari se dodatno pogoršavaju kada Rygel izdaje posadu i potajno odlazi kako bi se nagodio s neprijateljem. On namjerava mijenjati informacije o Johnu u zamjenu za svoju slobodu.

Rygelov postupak dovodi posadu do očajničkih postupaka. Sada im je jedini način bijega da jedan od njih ode u samoubilačku misiju. Plan im je sudariti transportnu letjelicu sa peacekeeperskim zapovjednim brodom. No iznenađujuće, Rygel se vraća na Moyu, a s njim dolazi i Crais. Crais zna da više nema budućnosti u PK-ima osim smrti, stoga se pridružuje posadi tražeći njihovu milost i zaštitu.

Promjena događaja dovela je do promjene taktike. Umjesto da sudare transportnu letjelicu sa zapovjednim brodom posada će letjelicom kojom će upravljati John i D'Argo pokušati uništiti Gammak bazu, tako odvlačeći Scorpiusa od Moye kako bi ona mogla StarBurstati. Akcija kreće, a Aeryn čeka u svom prowleru kako bi pokupila Johna i D'arga iz svemira nakon opasne misije.

U međuvremenu, Crais krade novorođenog Talyna i bježi StarBurstom. Aeryn ne može doći do Johna i D'arga zbog PK-a, pa D'argo pada u nesvijest, a Moya StarBurstom odlazi u potragu za Talynom. Tako Aeryn, John i D'argo ostaju s malo nade za spasom.

Napisao: Mario Petković

Jeste li gledali farscape?

No posts found in selected forum category.