No posts found in selected forum category.  Harriman, Walter
Autor : | Pročitano : 1084 | Verzija za ispis
Ocjena
10/10
2 Glasova
Kao tehničar unutar Stargate Stožera, Harriman je nebrojeno mnogo puta upravljao postupcima aktiviranja Zvjezdanih vrata putem kompjuterskog sustava smještenog unutar Stargate Stožera. Riječ je o dočasniku koji iznimno efikasno obavlja svoj dio posla i u potpunosti je odan svojim nadređenima. Obavljajući razne dužnosti, poput učitavanja chevrona, uspostavljanja i urušavanja crvotočine, prepoznavanja dolaznih signala SG timova, ili pak zatvaranja zjenice koja štiti Stožer i Zemlju od neprijateljskih napada, narednik Harriman predstavlja važan element za efikasno funkcioniranje Stožera.

Nakratko je službovao kao pomoćnik generala O'Neilla, da bi ubrzo, s osjećajem olakšanja prepustio navedenu funkciju Marku Gilmoru. Tijekom snimanja dokumentarca o Stargate Stožeru bio je jedan od intervjuiranih djelatnika. Nakon što je Anubis napao Zemlju, Harriman se pridružio generalu Hammondu na Prometeju tijekom velike bitke između Prometeja i Anubisovih snaga.

U alternativnoj budućnosti u kojoj su Ascheni, predstavljajući se kao saveznici ljudi, pokušali potajno zauzeti Zemlju, Walter je obavljao dužnost savjetnika u Stargate Stožeru pretvorenom u muzej. Pritom je pomogao SG-1 timu da se opskrbi s potrebnom opremom za borbu protiv Aschena.

Zanimljivo je napomenuti kako na svojoj odori nosi natpis Davis pa stoga postoje neke nedoumice oko njegovog pravog prezimena.

Osim toga, izvanzemaljac prerušen u narednika Harrimana kontaktirao je Stargate ekipu smještenu u Atlantisu.