No posts found in selected forum category.  Landry, Hank
Autor : | Pročitano : 1084 | Verzija za ispis
Ocjena
0/10
0 Glasova
Posljednji u nizu zapovjednika Stargate Stožera, general bojnik Hank Landry je odlučan i izravan vođa. Dužnost zapovjednika Stožera Landry je preuzeo od svog prijatelja generala Jacka O'Neilla i to baš u trenutku velikih kadrovskih promijena i preustroja unutar Stožera. Došavši u Stožer, Landry je ostao impresioniran efikasnošću njegovog osoblja i predanosti osoblja u izvršavanju zadaća. Štoviše, otkrio je kako skoro žali zbog nedostatka manjkavosti i propusta, budući da voli galamiti na svoje podređene.

Kao i njegovi prethodnici, tako je i Landry izravno podređen predsjedniku SAD, ali i ministru Domovinske sigurnosti. Pod njegovom je kontrolom preko dvadeset SG timova, a osobno ravna brojnim diplomatskim misijama sa pripadnicima tuđinskih svijetova. Od tuđinskih predstavnika prvo je susreo Geraka, vođu Nacije Slobodnih Jaffa ratnika.

Hank Landry i Jack O'Neill dugogodišnji su prijatelji. Nakon što se Jack vratio u Colorado Springs, dvojac se često družio uz pivo i partije šaha. Landry ima najmanje jednu kćer koja je stara oko trideset godina. Govoreći o svojoj kćeri, Landry je otkrio kako ga je prestala slušati otkako je navršila dvanaest godina.