No posts found in selected forum category.  Anna / Sekhmet
Autor : | Pročitano : 900 | Verzija za ispis
Ocjena
0/10
0 Glasova
Annu je stvorio doktor Keffler kao pokusnog kunića sa ciljem da se otkriju tajne Goa'ulda. Tijekom cijelog svog kratkog života nije bila puštana izvan tajnog kompleksa N.I.D.-a u Los Angelesu.

Da je ipak približi vanjskom svijetu, Keffler joj je davao mnoge knjige o svijetu, ali to joj nije zamijenilo želju da vidi sunce. Pomoću snova koje je iscrtavala na papir, Keffler i N.I.D. su pokušali otkriti tajne Goa'ulda koje su u nju usađane zahvaljujući Sekhmetovim DNK-a. Keffler joj je jednom čestitao rođendan, što bi značilo da je mlađa od dvije godine, bez obzira što izgleda kao odrasla žena.

Kefflrov primarni cilj je bio potaknuti Anninu tamnu stranu s ciljem da se otkriju tajne kako bi se spasilo čovječanstvo. Kako bi se spriječio Annin bijeg, u njezinom mozgu se nalazio spremnik biootrova koji bi se u slučaju nužde aktivirao pomoću goa'uldskog ručnog uređaja, što bi je u trenutku ubilo .

Tamna strana, Sekhmet, na kraju nije ništa vrijedno ponudio svojim tamničarima. Anna, koja je po svojoj prirodi bila plaha, redovito je ulazila u stanje gubitka pamćenja pri čemu je dolazila u kontakt sa svojom tamnom stranom, a kasnije je to prebacivala na crteže. Pod kontrolom Sekhmenta uspjela je pobjeći iz kaveza i pobiti sve ljude u komplesku, osim doktora Kefflera, i postaviti goa'uldsku bombu prije nego što je bila vraćena u kavez. SG-1 tim je sa N.I.D.-ovim agentom Malcolmom Barretttom došao na mjesto događaja. Daniel Jackson je ubrzo postao blizak sa Annon, ali kada je Sekhmet preuzeo njezino tijelo, zapalio je ćeliju te prilisio Daniela da je pusti.

U tom trenutku Anna je preuzela kontrolu nad tijelom i ubila Kefflera. Uvidjela je da za nju nema života pa je upotrijebila njegov ručni uređaj i pustila otrov u svoje tijelo.